avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Iarasi se amana votul final al amnistiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Iarasi se amana votul final al amnistiei

[ link extern ]
...numai sa voteze odata,ca sa stim ceva..ori ba,ori da,numai sa fie ceva.....
Cel mai recent răspuns: vdeny , utilizator 21:19, 18 Februarie 2014
ince zi incepe votarea asta .ca nici nu mai stim ce sa mai credem!!!!1X-(
azi pnl-ul a propus punerea in ordinea de ziiar psd-ul.unpr-ul si pc-ul au cerut amanarea......poate ca vor sa fie votat cand vor avea majoritate
Sa se voteze odata. Si sper din suflet ca se va vota, offff nu-mi mai doresc nimic decat sa voteze astia legea. O seara buna tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Amnistie si gratiere Gabriela Mihai Gabriela Mihai :offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)