avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto 2014
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto 2014

Buna seara,daca am achitat taxa auto in februarie anul curent, pot depune dosarul pentru a o recupera?
Cel mai recent răspuns: GStelian , utilizator 09:04, 18 Februarie 2014
Puteti incepe demersurile in vederea recuperarii.
Buna dimineata,am fost astazi si am vorbit cu un avocat si mi-a spus ca taxa achitata in 2014 nu se recupereaza. #-o
Imi puteti da va rog mai multe detalii ,sa-i pot argumenta avocatului , mentionez si faptul ca suma achitata este de peste 1000 euro. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare 2009 gheorghegabrielbogdan gheorghegabrielbogdan buna seara,am 2 intrebari vis a vis de taxa de poluare achitata in 2009. prima intrebare se refera la recuperarea taxei de poluare achitat pentru o masina ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa revanzare. pentru masina cumparata de noua. MihaiMih MihaiMih Buna ziua! Am o intrebare referitoare la taxa auto. Vorbim despre o masina din aprilie 2008, cumparata de noua din Romania. De curand am cumparat o ... (vezi toată discuția)