avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită S.C. poprire salar angajat
Discuție deschisă în Executare silită

S.C. poprire salar angajat

Am primit pe societate in iulie 2013 o instiintare precum ca suntem actionati in instanta,deoarece nu am poprit o treime din salar unui angajat desi nu primisem nici o instiintare in acest sens.Am trimis o adresa executorului in care am precizat acest lucru si am cerut sa ni se trimita o instiintare si un nr. de cont in care sa viram banii.Nu am mai primit nici un raspuns,iar in decembrie am primit o instiintare de poprire catre mai multe banci pe numele societatii.Ce e de facut in acest caz?

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu Loreandreiciuc Loreandreiciuc Buna ziua am și eu o nelămurire.sotul meu are poprire pe salar prin executor judecătoresc care a trimis Înștiințare atât la locul de munca cât și ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Rokvit Rokvit Pensia o primesc in cont la BRD Group Société Generale în România,și este virată de Ministerul de Interne. Nu locuiesc în România și nu am niciun bun ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)