avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament telefonie neplatit, consecinte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament telefonie neplatit, consecinte

am facut un abonament la 21 de ani si nu am nici dupa ce sa beau apa. Patesc ceva daca nu platesc acest abonament la cosmote?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:42, 18 Februarie 2014
In cazul neplatii mai mult de 90 de zile,operatorul de telefonie va declina competenta recuperarii debitului catre firma de recuperari
Firma va desfasura demersuri pentru evidentiere bunuri in evidenta dv,si in final daca se constata ca nu aveti prin ce sa fiti executat,operatorul nu va mai starui in cererea de recuperare debit
Insa,la cererea creditorului,recuperatorul/executorul judecatoresc poate desfasura demersuri pentru recuperare debit pe parcursul mai multor ani,in speranta ca fie veti obtine fie bunuri mobile/imobile sau conturi/drepturi salariale
Si acum cati ani aveti ? :)
Puteti rezilia contractul daca o puteti face fara sa platiti despagubiri, puteti incerca sa il cedati altuia, sa-l reduceti pana terminati perioada contractuala.
In caz de neplata, furnizorul va trebui sa va actioneze in judecata pt a obtine un titlu executoriu si abia apoi va apela la executor, ramane de vazut daca are sau nu ce sa va ia.
Datoriei i se vor adauga cheltuieli de judecata si de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă daca nu platesc abonamentul la orange? savaionutandrei2002 savaionutandrei2002 Ce patesc daca nu platesc abonamentul la Orange? Chiar sunt nedumerit, si foarte curios.. voi fi executat silit? Va rog sa îmi răspundeți. Multumesc. Suma: ... (vezi toată discuția)
Neplata abonamentului cosmote m3l4ny493 m3l4ny493 Buna ziua, in data de 04.07.2013 mi-am facut abonament la cosmote de 50 lei pe luna in care nu puteam sa fac cost suplimentar, abonamentul era numai pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)