avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce se întâmplă daca nu platesc abonamentul la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce se întâmplă daca nu platesc abonamentul la Orange?

Ce patesc daca nu platesc abonamentul la Orange? Chiar sunt nedumerit, si foarte curios.. voi fi executat silit? Va rog sa îmi răspundeți. Multumesc. Suma: 375 lei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:42, 20 Ianuarie 2018
Daca nu achitati debitul in termenul scadent,operatorul de telefonie va declina responsabilitatea recuperarii debitului in favoarea unui recuperator/executor judecatoresc care va demara procedura de executare silita a bunurilor in evidenta dv-situatie in care suplimentar debitului catre operator veti fi obligat sa achitati si costuri cu executarea silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie neplatit, consecinte SinghMadalina SinghMadalina am facut un abonament la 21 de ani si nu am nici dupa ce sa beau apa. Patesc ceva daca nu platesc acest abonament la cosmote? (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu achiti un credit ionicapetronela ionicapetronela Daca nu achiti un credit e posibil ca banca sa iti trimita acasa mascatii ca sa controleze ce bunuri ai fara ca sa aiba la indemana acte sau mandat? (vezi toată discuția)
Restanta romtelecom gypsy5 gypsy5 ce se intampla daca nu achiti o datorie romtelecom, contractul este desfintat dar ultimele 2 luni nu au mai fost platite si tot imi dau mesaj culmea de pe un ... (vezi toată discuția)