avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se intampla daca nu achiti un credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se intampla daca nu achiti un credit

Daca nu achiti un credit e posibil ca banca sa iti trimita acasa mascatii ca sa controleze ce bunuri ai fara ca sa aiba la indemana acte sau mandat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:04, 14 August 2014
Daca acumulati sume cu titlu de restanta,respectiv nu achitati 2-3 rate,conform clauze contractual asumate,creditorul va declina responsabilitatea recuperarii creditului neachitat in favoarea unui executor judecatoresc sau a unui recuperator ,care va demara procedura de executare silita a bunurilor dv in evidenta
Nu vin mascati si nici mascatii :)
Si daca creditul e facut din 2008?A fost plătit timp de doi ani dupa care nu a-a mai achitat nimic.Acum desi proprietarii nu sunt in tara nu au primit nici un fel de aviz si au venit doi măscări care au intrat în casă
Nu stiu ce inseamna " mascari " , cred ca aia de-au intrat in casa sunt hoti. Daca v-au intrat " mascatii" in casa , sigur nu pt acea datorie au intrat.
Interesati-va mai exact cum sta treaba si reveniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre prescrierea datoriilor ganeacristi ganeacristi buna am inteles ca prescrierea trebuie invocata. cum se invoca asta? cum se face? si daca executorul va cere incuvintarea instantei si va trece la poprire ... (vezi toată discuția)
Neplata amenda, consecinte MXO95 MXO95 Buna ziua! astazi am primit o amenda rutiera in valoare de 360 lei (180 in 48h). Intrebarea mea este: Daca nu voi achita aceasta amenda, ce mi s-ar putea ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă daca nu platesc abonamentul la orange? savaionutandrei2002 savaionutandrei2002 Ce patesc daca nu platesc abonamentul la Orange? Chiar sunt nedumerit, si foarte curios.. voi fi executat silit? Va rog sa îmi răspundeți. Multumesc. Suma: ... (vezi toată discuția)