avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta Romtelecom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta Romtelecom

ce se intampla daca nu achiti o datorie romtelecom, contractul este desfintat dar ultimele 2 luni nu au mai fost platite si tot imi dau mesaj culmea de pe un numar de telefon orange, probabil ceva avocat de recuperare sa achit altfel incep procesele juridice
Cel mai recent răspuns: gypsy5 , utilizator 12:28, 19 Martie 2014
De regula in astfel de cazuri operatorul national de telefonie declina competenta de recuperare debit in favoarea unui executor sau recuperator care in final vor demara procedura de executare silita
stiu care au asemenea restante la vodafone si romtelecom de ani buni si nu i-a vizitat niciodata nimeni, doar mesaje si scrisori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă daca nu platesc abonamentul la orange? savaionutandrei2002 savaionutandrei2002 Ce patesc daca nu platesc abonamentul la Orange? Chiar sunt nedumerit, si foarte curios.. voi fi executat silit? Va rog sa îmi răspundeți. Multumesc. Suma: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita telefonie- consecinte rotaruac rotaruac Buna ziua, e de la sine inteles ce problema am.. Acum cativa ani am facut un abonament la Orange Romania pe care l-am platit pana cand am simtit ca am fost ... (vezi toată discuția)