avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare declaratia 392 B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare declaratia 392 B

Buna ziua,
Daca in anul 2013 am facut traduceri pentru o firma cu sediul in spatiul european si nu am avut nici o incasare pe teritoriul tarii, mai trebuie sa depun declaratia 392 B?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:04, 18 Februarie 2014
Dupa cum mentionati, prestarile de servicii au fost efectuate in afara tarii. Pentru a nu depune D 392 B, trebuie sa nu fi efectuat nici achizitii din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D392, cum completez animis animis Buna ziua as vrea parerea dvs in legatura cu cifra de afaceri care se completeaza in 392. se refera doar la tranzactii desfasurate in tara sau si in afara? ... (vezi toată discuția)
Completare rjip si d200 doinam24 doinam24 Buna ziua! Pentru completarea documentatiei, fiul meu ,intreprinzator ,a angajat o contabila. Acum 2 luni a inchis locatia si firma nu mai functioneaza .Am ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 b CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. Am un PFA , nu sunt platitor de TVA. In anul 2014 nu am avut activitate cifra de afaceri fiind 0. Am inteles ca si in aceste conditii trebuie ... (vezi toată discuția)