avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii sociale si impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii sociale si impozit pe venit

va rog sa ma imi spuneti ce contributii atat individuale cat si angajatorului trebuie calculate pentru sume acordate arbitrilor sportiv tinand cont ca acestia se incadreaza la venituri din activitati independente-profesii libere.Mentionez ca este vorba de un club sportiv , de sectia de fotbal , cu sportivi amatori , in liga a IV iar arbitrii sunt trimisi cu o delegatie de catre federatia judeteana de fotbal pe care scrie sa achitam o indemnizatie neta si clubul sa retina si sa vireze toate contributiile conf legii.De asemenea va rog sa imi spuneti in ce sectiune a declaratiei 112 trebuie sa declar contributiile respective sau doar in declaratia 100?? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters277956 , utilizator 13:21, 20 Februarie 2014
gasiti datele ce va intereseaza in postarea de mai jos.

[ link extern ]
datele le declarati in 112 sectiunea C
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
ContSters277956, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza impusa prin modelul de contract, nenegociata. Sorin002 Sorin002 Un Club furnizor de activitati sportive impune sportivilor obligativitatea deplasarii si cazarii cu delegatia clubului. Conditiile oferite nu corespund ... (vezi toată discuția)
Finantele nu vor sa ma inregistreze relu1977 relu1977 Conform codului fiscal la articolul 46 punctul 23 -Sunt considerate venituri din profesii libere acele venituri obţinute din prestări de servicii cu caracter ... (vezi toată discuția)
Cum reclami un teren de fotbal care nu respecta normele adrian_balog adrian_balog Salut. Am trecut astazi printr-o comuna si o minge m-a lovit in parbriz. Din pacate mi-a spart parbrizul, din fericire doar atat s-a intamplat. Pe teren avea ... (vezi toată discuția)