avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere la circa financiara nerespectat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere la circa financiara nerespectat

Buna ziua am un contract de inchiriere ,incheiat la circa financiara pe 5 ani ex de la 12.03.2012 pana la 12.03 2017,Nu am apucat sa il notez la cadastru inca ,dar propietarul dupa 9 luni a vandut casa fara sa ma anunte.Il pot chema in instanta pe propietar pentru nerespectarea contractului?Am sanse de castig?Mentionez era la zii cu toate darile apartamentului....

Alte discuții în legătură

Drepturi chirias in instanta xemina xemina Buna ziua sunt chirias cu contract la circa financiara pe 6 ani.Propietarului ii sa nazarit dupa 10 luni ca vrea sa vanda casa .Am dreptul sa cer in instanta ... (vezi toată discuția)
Reziliere de catre propietar, contract inchiriere la circa financiara Egnar Egnar Buna ziua spiinetimi va rog eu ca propietar daca am facut contract la circa financiara chiriasului pe 5 ani ,pot rezilia contractul oricand vreau?Multumesc (vezi toată discuția)
Ma poate evacua noul proprietar? adriana124 adriana124 Buna seara am un contract de inchiriere prin circa financiara pe 6 ani dar neinscris la cadastru,Intre timp dupa un an fostul propietar a vandut garsoniera ... (vezi toată discuția)