avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dupã recurs la curtea de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dupã recurs la curtea de Apel

CE se mai poate face impotriva hotararii unui recurs?
Există vre-o cale de atac? .. crere revizuire, etc?
CU multe mulțumiri!
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 12:09, 18 Februarie 2014
Stimat forumist,

Căi de atac obișnuite, uzuale nu mai aveți la dispoziție. Revizuirea ori contestația în anulare sunt căi extraordinare de atac, care pot fi utile în motive strict determinate, neacoperind decât situații limitative, excepționale.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - mai exista cai de atac? liminita liminita As vrea sa stiu daca dupa un recurs pierdut la Curtea de Apel Bucuresti se mai poate face ceva. Daca mai exista alta cale de atac. (vezi toată discuția)
Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Nedreptatita de instanta Dorra78 Dorra78 Ce se poate face in cazul in care o persoana se simte nedreptatita de instanta? (Nu sunt chestiuni discutabile, e vorba de calcule simple care s-au efectuat ... (vezi toată discuția)