avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasarea sau angajarea unui salariat pe un post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasarea sau angajarea unui salariat pe un post desfiintat prin concediere

pentru un post pe care lucreaza 5 salariati se efectuaza o reducere de personal reducindu-se numarul de salariati la 4. Reducerea se efectueaza prin concediere colectiva.
La cit timp de la efectuarea concedierii exista posibilitatea legala de a detasa un salariat sau de angaja pe cineva pe locul de munca desfiintat?

Alte discuții în legătură

Noi angajari efectuate dupa reducerile de personal aemilia aemilia Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la efectuarea de noi angajari in urma reducerilor de personal determinate de desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva ionutsoim ionutsoim La societatea la care lucrez urmeaza sa se faca concedieri colective. Din cate stiu eu voi fi una din persoanele disponibilizate. Problema este ca eu am un ... (vezi toată discuția)
Concediere desfiintare post ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog daca poate cineva sa-mi spuna ce drepturi am in cazul desfiintarii postului de catre angajator .Nu exista contract colectiv de ... (vezi toată discuția)