avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie - depasire interzisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie - depasire interzisa

Am fost amendat pt depasire interzisa in Ungaria in aprilie 2013.Deoarece am considerat ca situatia din teren(semne de circulatie, marcajae de pe drum etc.) nu sunt in concordanta cu conditiile de circulatie de pe sectorul de drum respectiv(Bors/Artand-dincolo de Biharkeresztes), ci au fost create artificial pentru a amenda oamenii( post de panda a politistilor maghiari), nu am platit amenda, iar in prezent am speranta, ca dupa un an, amenda se prescrie. Oare este asa???
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: arabela2014 , utilizator 13:07, 18 Februarie 2014
In Romania termenul de prescriptie pentru amenzi conform Codului fiscal este de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

N-am observat că s-a schimbat un indicator și am fost amendată de poliția locală . există obligația legală de a informa populația când se instalează sau se schimbă semnele de circulație? Oana H. Oana H. Buna ziua, exista vreo lege/ordonanta/regulament.... prin care Politia locala trebuie sa informeze populatia cu privire la instalarea/schimbarea unor semne de ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie vechi vdeny vdeny Buna ziua, Saptamana trecuta am facut o cerere la Primaria de domiciliu pentru a stabili taxele locale pentru un teren si o casa aflata in proprietate ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventionala politia locala sect 4 gabone88 gabone88 Buna ziua, in data de 14.08.2018, am fost oprit si sanctionat de un politist din cadrul Politiei Locale Sector 4, pe motiv ca ma deplasam pe o strada cu sens ... (vezi toată discuția)