avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecere proprietate pe numele sotiei si al copiilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecere proprietate pe numele sotiei si al copiilor

Buna ziua, daca se doreste trecerea propietatii pe numele sotiei si a copiilor care ar fi metoda cea mai ieftina din pct de vedere financiar ,eu las toate imobilele ea imi ofera o suma de bani , cash. Un notar mi-a spus ca se poate face trecerea propietatilor prin contracte de vanzare-cumparare (comision /tranzactie) si la valoarea actuala a bunurilor. Exista si alte variante? multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:10, 18 Februarie 2014
V-a sfatuit bine notarul.
Proprietatea e bunul propriu al sotului sau e comun cu sotia ? Si cat vrea sa dea sotiei si cat copiilor si cati copii sunt ?
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament in favoarea sotiei ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, As vrea sa stiu si eu o metoda buna prin care se poate lasa mostenire toata averea de catre sot, sotiei acestuia in urma decesului fara ca, copii ... (vezi toată discuția)
Testament sau act vanzare-cumparare Aleex123 Aleex123 Buna Seara, am o mica nelamurire, In seara aceasta bunica sotiei mele, mi-a spus ca doreste sa lase mosterine casa de la tara si pamantul, sotiei mele, Cum ... (vezi toată discuția)
Cum se fac actele la notar pt un imobil? yonut08 yonut08 Buna ziua, Vreau sa despagubesc fosta sotie ca sa obtin garsoniera pe care o avem impreuna. Vream sa rezolvam fara sa mai facem partaj. Initial acest ... (vezi toată discuția)