Buna ziua! Poate sa ma ajute cineva cu un sfat va rog am fost chemata la notar de catre bunica mea pt a dezbate o mostenire de pe urma bunicului meu decedat eu sunt mostenitoarea din partea tatalui meu care este decedat respectiv fiul bunicii mele. Tatal meu mai avea o sora care este si ea mostenitoare... Am fost la notar si am dat o Declaratie de acceptare a succesiunii iar ulterior am semnat un act Incheiere de suspendare deoarece nu ne-am inteles cu privire la compunerea masei succesorale. Eu am facut o propunere in care am cerut despagubire in bani in schimbul semnaturii mele in care sa renunt la terenurile care sunt in masa succesorala si la masina care tin sa precizez nu era trecuta in masa succesorala desi trebuia si am banuieli ca ar putea lipsi si alte bunuri nedeclarate. Acum daca procesul se muta in tribunal eu voi fi obligata sa platesc si eu taxele acelea? Eu nu detin niciun act deci nu voi da eu in judecata. Timpul este in favoarea mea eu pot astepta. Astept un sfat. Multumesc!
Nu dati in judecata, dar cand cereti sa fie introdusa masina... e-hei, mai bine verificati la un avocat cand vine momentul daca vine. Daca nu, nu.
De ce timpul e in favoarea dv.? Ca platiti taxe pe trecerea asta a timpului... ba, in functie de situatia de fapt, sa nu pierdeti drepturi...
Dumneavoastra realizati ca bunica are 1/2 partea ei +1/4 din partea bunicului deci 62,5% din tot, iar dvs. cu sora tatalui aveti cate 18,75% din total, daca dvs. puneti problema asa credeti ca bunica dvs. va va mai lasa ceva?Poate sa ramaneti doar cu atat, aveti" timp", bunica nu are dar ea are bunurile!!!Oricum nu dvs. decideti iar judecatorul daca sunt mai multe bunuri care se pot evalua si imparti nu o sa va dea bani(sulta).Cat despre plata dezbaterea succesiunii profita tuturor(si dvs) asa ca se vor imparti cheltuielile(deci si pe dvs.)
Succesiune bunica
gina taban
Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiune
adys69
Buna seara. ajutati-ma si pe mine cu o problema va rog . prefer sa nu dau nume. O sa specific prin anumite litere.
Am fost solicitat sa ma prezint la un notar ... (vezi toată discuția)