Buna seara. Intrebarea mea este daca pot sa fiu angajat pentru servicii de contabilitate cu o ora pe luna .Conform Codului muncii poti fi angajat pentru timpul respectiv cu conditia sa se respecte salariul corespunzator fractionarii respective, nu stiu daca exista si alte reglementari in aceasta privinta pentru contabili.
Intr-adevar, asa este . Puteti fi incadrat cu c.i.m. cu timp partial de o ora/sapt cu conditia de a respecta nivelul salariului minim de incadrare.
Art.164 alin.2 C.mun. : Angajatorul nu poate negocia şi stabili salarii de bază prin contractul individual de muncă sub salariul de bază minim brut orar pe ţară.
Unde doriti sa va desfasurati activitatea? Veti opera si in Revisal?
Puteti incheia un CIM cu 1h/luna, dar v-a trebui sa va asigurati ca intreaga activitate pe care o veti indeplini la firma nu depaseste 1h/luna. Orele suplimentare sunt interzise in cazul CIM cu timp partial.
Pt un inspector de munca experimentat e usor sa dovedeasca efectuarea unor ore suplimentare.
As dori sa stiu daca pot sa am mai multe contracte cu timp partial si sa nu am trecut in niciunul functia de baza.Este obligatoriu sa fie trecuta intr-un contract?