avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intocmire bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intocmire bilant

O societate nou infiintata a achizitionat un mijloc fix,dar nu a avut nici venituri nici cheltuieli.Afacerea s-a cam oprit din fasa din motive obiective.Daca nu a produs nimic nu am inregistrat chelt cu amortizarea,m fix fiind in conservare.
In acest caz se intocmeste bilant sau depune declaratie ca nu a desfasurat activitate de la infiintare?
Cel mai recent răspuns: webcom , utilizator 21:27, 18 Februarie 2014
Buna seara,
este obligatoriu sa intocmiti bilantul, in afara de profitul/pierderea net(a) a exercitiului financiar 2013 , trebuie raportat si capitalurile proprii(active corporale, necorporale, soldurile de trezorerie ,capitalul subscris,etc)...toate acele elemente care au participat la infiintarea firmei dvs.
Nu se depune bilant , doar in situatia in care nu ati avut nici macar comisioane bancare de ex....deci in concluzie nici macar o valoare.

Cu stima.
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
webcom, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sunt activele imobilizate? mariamem mariamem Daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti va rog ca nu ma pricep deloc la contabilitate, ce sunt activele imobilizate si la ce folosesc? Si ce reprezinta ... (vezi toată discuția)
Inventariere levantica levantica la ce se refera procedurile inventarierii? (vezi toată discuția)
Amortizare mijloace fixe ponterra ponterra OMFP 3055/2009 si art. 16 din Legea 15/1994 privind amortizarea capitalului imobilizat in active corporale si necorporale, prevede ca, in situatii justificate, ... (vezi toată discuția)