Buna seara,
Daca am fost condamnat pe vechiul cod la 1 an de inchisoare cu suspendare conditionata , cu un termen de incercare de 3 ani pentru complicitate la luare de mita(decizie definitiva si irevocabila), pot beneficia de o reducere de pedeapsa sau de o reducere a termenului de incercare odata cu intrarea in vigoare a noului cod?
Va multumesc!
Nu beneficiati de absolut nimic.
ART. 15 LPACP
(1) Măsura suspendării condiţionate a executării pedepsei aplicată în baza Codului penal din 1969 se menţine şi după intrarea în vigoare a Codului penal.
(2) Regimul suspendării condiţionate a executării pedepsei prevăzute la alin. (1), inclusiv sub aspectul revocării sau anulării acesteia, este cel prevăzut de Codul penal din 1969.
Gratierea
sebastain
am primit o pedeapsa cu supendare de 2 ani plus inca 2 de incercare intrebarea mea este mi se va sterge aceasta cu ocazia intrarii in vigoare anoului cod penal ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept
letty
Buna ziua, am si eu o intrebare : Am o condamnare cu suspendare de 3 ani, cu termen de incercare de 6 ani din 2009 la care reabilitarea de drept intervine dupa ... (vezi toată discuția)
1,6 ani cu suspendare.
GYOGYO
Buna seara.Va rog sa ma ajutati la o problema.In februarie 2013 prin hotarare de la curtea de apel, am primit 1ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare si 3 ... (vezi toată discuția)