avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Impozit pe locuinta si adeverinta pentru cartea de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Impozit pe locuinta si adeverinta pentru cartea de identitate

daca cineva are o datorie la impozit pe locuinta ,este legal sa nu poti plati taxa pentru eliberarea cartii de identitate daca ai acelasi domiciliu ?????
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:15, 20 Februarie 2014
Este o masura la limita legii,dispusa de inspectorii fiscali pentru a va obliga sa achitati datoriile la bugetul local
atat timp cat nu este nici o datorie pe numele meu,de ce mi se ingradeste dreptul la carte de identitate?
E abuz, mergeti in audienta la seful serviciului Evidenta si spuneti-i ca nu vi se elibereaza adeverinta (cu alte cuvinte faceti-va ca nu stiti ca e la curent cu practica celor de la Impozite si taxe) si ca nu ati vrea sa sesizati la DEPABD Bucuresti - Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date - ce se intampla.

DEPABD coordoneaza acest serviciu si va pot ajuta sa rezolvati problema daca nici asa nu reusiti sa obtineti adeverinta. Aveti 2 posibilitati sa ii contactati:
- prin e-mail: depabd@mai.gov.ro
- telefonic: 021 / 413 56 49

Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
Ares-3, moderator
multumesc din suflet!
Cu placere, sa va fie de folos :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta primarie carte de identitate vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Eu trebuia sa imi schimb buletinul de anul trecut.Nu pot sa il schim deoarece tatal meu nu are platit ... (vezi toată discuția)
Act de identitate, impozite restante rauh_antoniu rauh_antoniu buna,e normal sa nu imi pot schimba actul de identitate expirat dak parintii mei au restante la impozitul pe apartament? (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)