avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Folosirea banilor proveniti de la asigurari ca urmare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Folosirea banilor proveniti de la asigurari ca urmare a accidentelor

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti daca exista vre-o prevedere legala in care sa fie clar precizat faptul ca, banii proveniti de la asigurator ca urmare a daunelor unui accident trebuie folositi exclusiv pentru reparatia sau inlocuirea obiectului distrus ca urmare a accidentului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 12:04, 21 Februarie 2014
Felicitari @sdianaviolina pentru vigilenta!=D>
Noi am tratat superficial, numai in viziunea legaturii asigurat-asigurator.
Neindoielnic, operatiunea (contabila p.j.) privind incasarea/utilizarea sumei, trebuie tratata/operata conform normelor legale/fiscale.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2014
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De doua ori dauna totala? este posibil? POPESCU NICULAE POPESCU NICULAE Va prezint un caz rar intalnit. Pe data de 15-07-2008 am fost tamponat la o trecere de pietoni ,din spate[central].Deschid dosar de ... (vezi toată discuția)
O banala tamponare si r.c.a.-ul nu poate acoperi paguba! POPESCU NICULAE POPESCU NICULAE UN MERCEDES W126 AN 1983 ESTE TAMPONAT IN SPATE DE UN JEEP GRAND CHEROKEE 2007. ASIGURAREA POATE ACOPERI DECAT APR. 20 MIL. LA SERVICE MERCEDES NUMAI ... (vezi toată discuția)
In urma unui accident sunt nevoit sa platesc si bunurile din masina? popclaudia19 popclaudia19 tatal meu a facut un accident . sia dat asigurarea celuilalt sasi repare masina ,acesta avea pasageri luati de la ocazie.unul din ei a avut un laptop si sa ... (vezi toată discuția)