avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzare-cumparare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzare-cumparare auto

Buna ziua.Doresc sa cumpar o masina sh.La vremea cand ea a fost inmatriculata,nu se platea taxa de poluare.Pot face contract de vanzare cumparare,sa o radieze de la fisc,sa o inscriu la mine,si masina sa ramana in continuare pe numele respectivului,pana am posibilitatea sa platesc taxa de timbru?Va multumesc!O zi buna!
Cel mai recent răspuns: RaulBogdan , utilizator 17:32, 19 Februarie 2014
nu ma poate ajuta nimeni?
De putut se poate este o practica mai ales la masinile cu motare mari unde impozitul este mare . Cel mai bine ar fi de facut o procura notariala . Daca se alege partea cu radierea fiscala mare atentie ca prorpietarul sa nu cumva sa aiba o copie dupa cartea de indentitate a masinii si sa o radieze de la politie fara stirea dv . Ca sfat mai bine ati alege o masina neinscrisa in Ro cu acte de stainatate pe care sa o inamtriculati fara plata TIMBRULUI DE MEDIU ( cred ca se poate , cel putin in Baia Mare sunt cateva anunturi lipite prin targu auto cu recuperari de taxa si inamtriculari fara timbu de mediu ) Sper ca am fost de folos ! O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inamtriculata inainte de 2007 , anulare timbru de,mediu hino hino Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in RO in 2003. Valoarea timbrului de mediu reprezinta aprox 70% din pretul masinii, asa ca am consultant un ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto nirolf75 nirolf75 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un Mitsubishi L200, PickUp, din 2007, motor 2500 cm³ (Putere 140 CP / 103 kW), euro 4, inmatriculat in Romania. As ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)