avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima inmatriculare

Anul trecut am vrut sa trec o masina de pe numele fiicei mele pe numele meu dar am aflat ca masina nu avea taxa de prima inmatriculare platita iar pentru a face miscarea ar fi trebuit sa o platesc. Masina a fost cumparata de la o firma de leasing care probabil nu o platise.
In urma deciziei curtii Europene prin care taxa asta s-a declarat ilegala, trebuie sa mai platesc ceva acum? Trebui noua taxa, "de timbru"?

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru de mediu pentru auto inmatriculat dupa finalizare contract leasing (oug 9/2013 art.4 pct.c) pasatmadalina pasatmadalina Am observat ca majoritatea cazurilor de recuperare timbru de mediu se refera la autoturismele aduse din afara tarii si inmatriculate in RO pentru care ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru crocoi crocoi Buna,cum pot inmatricula o masina fara sa platesc taxa de timbru,se mai poate intenta proces judecatoresc pentru inmatriculare fara taxa,masina este din 1997 ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru lumifatu lumifatu Spuneti mi va rog, taxa de timbru se mai achita? Masina mea este inca inmatriculata pe leasing dar ca proprietar in acte este trecut sotul meu. Multumesc! (vezi toată discuția)