avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

am fost implicat intr-un accident auto.acum sunt in proces pentru contestarea procesului verbal,pot sa predau autoturismul la firma de colectare a fierului vechi?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:27, 19 Februarie 2014
Puteti preda autoturismul la un centru de colectare a fierului vechi. Este bine sa efectuati cat mai multe fotografii ale autoturismului avariat. din fotografii sa rezulte toate avariile suferite de autoturism, marimile avariilor si pozitiile acestora.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investigatii suplimentare Macom Macom Am fost implicat intr.un accident din vina celui care a dat in mine.am facut amiabila,a venit agentul constatator acasa,masina fiind nedeplasabila si a notat ... (vezi toată discuția)
Reparare masina Bogdan1994 Bogdan1994 Buna dimineata! Am fost implicat într-un accident rutier soldat cu deces. Am lovit un pieton în afara localității, intr-o zona neiluminata, fără ... (vezi toată discuția)
O expertiza tehnica auto poate fi efectuata fara ca expertul sa se prezinte la locul accidentului? ruonscalafat ruonscalafat o expertiza tehnica auto poate fi efectuata fara ca expertul sa se prezinte la locul accidentului, fara sa vada masina si bicicleta (decat in fotogtafiile ... (vezi toată discuția)