avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Documentele cu caracter personal nu pot fi copiate ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Documentele cu caracter personal nu pot fi copiate ?

exista vreun art care interzice copierea unor documente aflate intr-un dosar penal solutionat si aflat la parchet?mentionez ca este vb de un extras de cont al unei parti din dosar.mi-a fost refuzata eliberarea de copii pe motiv ca sunt date cu caracter personal al unei terte persoane.
Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 13:12, 19 Februarie 2014
In opinia mea nu puteti primi copie dupa acest document. Chiar si in copie, Dvs. puteti afla anumite date de care va puteti folosi, din acel extras de cont.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2014
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Exista: art.3a din Legea nr. 677/2001.
dar eu am studiat dosarul si am vazut toate acele date cu caracter personal pe care mi le-am si notat....deci nu era nimic secret , nu erau tinute in vre-un plic sigilat...erau la dosar lasate libere vizualizarii
Documentul si-a indeplinit rolul de proba, la care ati avut acces dar asta nu inseamna ca il puteti folosi si in alt scop.
pai atata timp cat mi-am notat nr de cont, banca si am scris taote datele din acel extars de cont....mi se pare o chestie ilogica sa nu obtin si copia acelei hartii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiere dosar maria_luiza maria_luiza as dori sa cunosc daca in cazul in care am facut odata o cerere de copiere a dosarului aflat la arhiva ...dosar in care sunt parte in calitate de parata....si ... (vezi toată discuția)
Proba dubioasa asaofi asaofi Buna ziua, Intr-un dosar civil in care am fost reclamant, am depus ca proba un extras de pe contul meu bancar care arata ca la data de x aveam in cont suma y, ... (vezi toată discuția)
Copie dupa cartea de identitate la pensiuni AntiSecretare AntiSecretare Am fost la o pensiune din Cluj-Napoca si mi s-a cerut cartea de identitate. Dar nu au fost notate doar datele, ci i s-a facut o copie (nu am vazut copia, nu ... (vezi toată discuția)