avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... studiere dosar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

studiere dosar

as dori sa cunosc daca in cazul in care am facut odata o cerere de copiere a dosarului aflat la arhiva ...dosar in care sunt parte in calitate de parata....si pentru ca s-a intamplat sa pierd copia facuta..eu mai pot sa fac inca o cerere pentru a mai face o copie a dosarului in cauza
Cel mai recent răspuns: miky_30 , utilizator 18:59, 10 Aprilie 2011
Puteti solicita cate copii doriti D-voastra fara restrictie dar se vor timbra...
DA, va adresati instantei si solicitati coipie dupa documentele dorite si aflate la filele nr. din dosarul cauzei
Eu am fost direct la arhiva, am completat o cerere, am luat dosarul pentru ca nu stiam exact ce numar au filele de care aveam nevoie, am notat si apoi m-am dus la xerox unde am preluat copiile, platind xeroxarea lor.
Nu exista niciun impediment legal pentru copierea actelor dosarului de catre parte.
Eventual,faceti mai multe copii de aceasta data.
E OK, si acum veti proceda la fel ,numai ca pentru xerox hot ale instantei se achita tj si tf

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depuneti la dosarul cauzei dovada datei la care ați luat cunoștințã de decizia atacatã Popescu2012 Popescu2012 Am primit de la tribunal (contestație in anulare) o citatie cu mențiunea : \'\' Depuneti la dosarul cauzei dovada datei la care ați luat ... (vezi toată discuția)
Copie act - din dosar - judecatorie oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Trebuie sa cer o copie dupa un act redactat de Primarie, dintr-un Dosar aflat la Judecatorie. Va ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar si efectuare copie roberto27 roberto27 Buna ziua, Am un proces civil pe rol. As dori sa-l studiez si eventual sa fac o copie dupa un act depus la dosar. Banuiesc ca asta se poate face la ... (vezi toată discuția)