avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat certificat de nastere si de casatorie ale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat certificat de nastere si de casatorie ale unei rude decedate

Matusa a decedat in 1989. Am certificatul de deces. Doresc sa fac succesiune pentru 1 loc de veci si pentru asta mi se cer certificatele de nastere, de casatorie ale matusii si ale sotului ei. Mentionez ca nu a avut copii.
V-as ruga sa-mi spuneti cum pot obtine actele mentionate.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:34, 19 Februarie 2014
Va adresati la serviciul de stare cvila de la ultimul domiciul al persoanei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune,termen,documente necesare MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Buna ziua!Tatal meu a decedat la 01.03.2015,as vrea sa fac taxa de succesiune intrucat stiu ca in termen de 6 luni de la deces nu se percep taxe,de aceea v-as ... (vezi toată discuția)
Cum și unde pot demonstra ca sunt nepoata mătușii mele, decedată. ... Iulia r. Iulia r. Cum pot demonstra ca sunt nepoata mătușii mele, decedată. Nu am certificatul de deces și nu pot cere o copie până când nu dovedesc ca suntem rude. ... (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)