avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit si dobanda abuziva a primariei
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit si dobanda abuziva a primariei

Buna ziua !
Pe data de 09.09.2010 am incheiat un contract de intretinere cu socri mei.Din 2011 am inceput sa platesc impozitul pe apartamentul lor care primaria la trecut pe numele meu si al sotiei.Anul acesta cand am fost sa platesc am fost nevoit sa achit o ramasita de 212 ron,73ron dobanda si 202ron impozit pe ap. socrilor iar pe ap.meu o ramasta de 16 si o dobanda de 2ron.Vreau sa specific faptul ca plata impozitelor a fost facuta de fiecare data pana in 31 martie si am beneficiat de bonificatie.Acelasi lucru a patit si o verisoara careia eu ii platesc impozitele ea fiind plecata din tara.Pt.4 apartamente are de achitat o ramasita de 1611 si o dobanda de 503ron.Pt ca cineva nu si+a facut datoria la timp este normal sa platm noi?Ma poate ajuta cinva?Ce sanse as avea in instanta?
Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

"rambursarea anticipata implica achitarea unei dobanzi la vedere". este legal? anele2010 anele2010 Va rog sa ma indrumati pentru a intelege cum trebuie sa procedez pentru [b]rambursarea anticipata a unui credit de nevoi personale cu dobanda variabila, in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dobanzi bancare jack electro jack electro Am facut un depozit la termen de 3 luni in RON la o banca, in data de 5 decembrie 2008. Conform unei ordonante de urgenta a guvernului, de la data de 1 ... (vezi toată discuția)
Contract termoizolare termica bloc 20 ap zdanut zdanut La 31 martie 2009 ( deoarece avem Asociatie de Proprietari pe bloc, constituită din martie 1999 ), am depus documentatie la primarie în Baza OUG nr.18/2009 ... (vezi toată discuția)