avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPOZIT PE DOBANZI BANCARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPOZIT PE DOBANZI BANCARE

Am facut un depozit la termen de 3 luni in RON la o banca, in data de 5 decembrie 2008. Conform unei ordonante de urgenta a guvernului, de la data de 1 ianuarie 2009 pentru persoanele fizice nu se mai percepe impozitul de 16% pe dobanda bancara. Intebare: In situatia mea, se va plati impozitul de 16% la finalul celor 3 luni adica pe 5 martie 2009 sau se va plati numai pe perioada 5dec. 2008- 31 dec 2008.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 7 Decembrie 2008
Persoanele fizice să nu mai plătesc impozitul de 16% pe dobânzile pentru depozitele la termen, de la 1 ianuarie 2009. Se va plati impozit pana la data de 31 decembrie 2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe depozite ingereasa ingereasa Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca organizatiile non-profit platesc impozit pe dobanda la depozitele constituite. Conform CF, rezidentii/nerezidentii ... (vezi toată discuția)
Penalitati cass radu1838 radu1838 Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din dobanzi patipatason patipatason buna ziua o microintreprindere care a facut un depozit pe 3 luni cum impoziteaza dobanda primita (am inteles ca banca nu retine impozit la depozite deoarece ... (vezi toată discuția)