avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie indice corectie 2011-2012
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie indice corectie 2011-2012

am beneficiat de pensie anticipata partial din 2010.In anul 2012 am cerut recalcularea pensiei pt. limita de varsta. Beneficiez de recalculare conform noului indice de corectie (CURTEA CONSTITUTIONALA)aferent anuluii 2012?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:59, 19 Februarie 2014
Nu.
Beneficiaza doar cei care si-au deschis drepturile dupa 01/01/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la recalcularea pensiei in urma deciziei curtii constitutionale tutule tutule buna ziua, as dori sa ma lamureasca cineva de ce nu beneficiez si eu de recalcularea pensiei cu luarea in calcul a indicelui de corectie,cf.dispozitiilor ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Paraslica Paraslica Am ieșit la pensie pe caz de boală în anul 2009, luna iunie, iar în luna iulie 2012 am trecut la pensie limită de vărstă. Am dreptul la recalculare ... (vezi toată discuția)