avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Imprumut intre persoane fizice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Imprumut intre persoane fizice

Buna ziua

Un imprumut primit de o persoana fizica de la o alta persoana fizica si nerestituit se considera si daca da, dupa cat timp, venit care poate fi impozitat?
multumesc

categoria nu e corecta, dar niciuna nu pare sa se potriveasca
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2014
rbi, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe dobanda unui credit AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna ziua, Sper sa ma lumineze cineva . In data de 21 iunie 2016, tatal meu a primit o instiintare de la Anaf, cum ca a castigat venituri din investitii in ... (vezi toată discuția)
Dubla impozitare: a venitului pe intreprindere individuala si persoana fizica!!!!! petrovicipaulamaria petrovicipaulamaria Am o intreprindere individuala (microferma) pentru care am achitat şi impozitul pe venit şi ...toate categoriile de impozit care mi-au fost enumerate şi ... (vezi toată discuția)
Persoana juridica sau persoana fizica pentru investii imobiliare? DragosR97 DragosR97 Buna ziua, Sunt la inceput de drum, iar scopul meu sunt investitiile imobiliare. Proprietatiile vor fi achizitionate cu credit bancar si vor fi ulterior ... (vezi toată discuția)