avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperarea unei creante stabilita prin hotarare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperarea unei creante stabilita prin hotarare judecatoreasca definitiva

Pentru a ma intelege mai bine am sa expun problema mai in detaliu.
Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare cu firma X, in calitate de promitent comparator pentru care am platit un avans.La termenul stipulat in antecontract pentru incheierea contractului de vanzare cumparare,promitentul vanzator X s-a razgandit .L-am actionat in judecata pentru rezolutiunea antecontractului si am obtinut hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea.In perioada in care ne judecam firma x a instrainat bunul ce a facut obiectul antecontractului si a cerut lichidarea urmata de radiere in baza legii 31/1990. La acest moment am o hotarare definitiva si nu o pot pune in executare deorece debitorul X este radiat. Ce pot face pentru a-mi recupera creanta, pot promova o actiune pauliana?cum pot cere intoarcerea bunului in patrimoniul lui X daca X este radiat?

Alte discuții în legătură

Nerespectarea antecontract vanzare-cumparare de catre promitent cumparator jhonmer jhonmer Este vorba despre un apartament. S-a facut un antecontract in 12.02 2009 intre parti in care s-a dat o arvuna de 1000 de euro si urma ca in data de 10.04 2009 ... (vezi toată discuția)
Radiere din cartea funciara !!! gcg 1974 gcg 1974 Salut, Am o intrebare legata de un precontract de vanzare-cumparare a unui apartament. Eu sunt vanzatorul. Cumparatorul m-a sunat cu trei zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar elicrist elicrist Buna ziua, Pentru a primi un raspuns pertinent din partea dvs. va rog sa-mi permiteti sa va expun in cateva cuvinte situatia mea.In anul 2008 parintii mei au ... (vezi toată discuția)