avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont blocat pentru neplata impozitelor, bursa de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont blocat pentru neplata impozitelor, bursa de la facultate

Daca am un cont blocat pentru neplata impozitelor, iar facultatea la care studiez imi ofera bursa de studiu, mi se pot trage bani din ea? Adica poate facultatea sa primeasca vreo cerere prin care sa nu mi se mai vireze intreaga bursa?

Si inca o intrebare, in cat timp se blocheaza conturile pentru neplata impozitelor?
Cel mai recent răspuns: melania_14 , utilizator 22:18, 19 Februarie 2014
Legea de blocarea este destul de noua dar din cate am inteles in Bucuresti deja se fac blocari pe conturile bancare daca nu s-au platit impozitele. Blocarea si retragera sumelor se face cu acodul banci, faculatatea nu are nicio treaba. Daca cei de la banca primesc citatie de la ANAF sa va blocheze conturile acestia va vor bloca conturile indiferent daca suma din cont este cu mult mai mare decat suma datorata. Contul v-a fi deblocat doar dupa ce va veti plati impozitele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu executare silita AlexIacob AlexIacob Buna ziua Am primit o instiintare in care mi se vor bloca toate conturile bancare pt neplata unui credit. Ideea e ca conform articolullui 39 legea 188 ... (vezi toată discuția)