Am fost omis de la depunerea cererilor la fondul de garantare de catre administratorul judiciar, a trecut si termenul limita pana se mai putea depune o alta cerere, respectiv 3 luni, si au trecut 7 luni de cand s-au depus primele cereri.Am fost amanat de administrator pentru diferite motive ca mai trebuie cate o hartie de la fostul administrator(patron), o hartie de la fosta contabila a societatii, etc.As dori sa ma ajutati ce pot sa mai fac, chemare in judecata administrator judiciar sau altceva.Va multumesc anticipat.
Se poate angaja raspunderea civila delictuala a administratorului judiciar sau puteti depune o sesizare la judecatorul sindic.
Potrivit art. 22 alin. (2) din Legea nr. 85/2006, in orice stadiu al procedurii, judecătorul-sindic, din oficiu sau la cererea comitetului creditorilor, îl poate înlocui pe administratorul judiciar, prin încheiere motivată, pentru motive temeinice.
De asemenea, art.22 din Legea 85/2006 mai prevede :
....
(3) Judecătorul-sindic va sancţiona administratorul judiciar cu amendă judiciară de la 1.000 lei la 5.000 lei în cazul în care acesta, din culpă sau cu rea-credinţă, nu îşi îndeplineşte sau îndeplineşte cu întârziere atribuţiile prevăzute de lege sau stabilite de judecătorul-sindic.
(4) Dacă prin fapta prevăzută la alin. (3) administratorul judiciar a cauzat un prejudiciu, judecătorul-sindic va putea, la cererea oricărei părţi interesate, să îl oblige pe administratorul judiciar la acoperirea prejudiciului produs.
Dosar somaj
denyy10
Am lucrat la o firma de la care in iunie 2009 am intrat in CIC in aceasta perioada firma respectiva a dat faliment,acum pt.a imi depune dosarul de somaj am ... (vezi toată discuția)