avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare Dacia Logan
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare Dacia Logan

Daca cei care au achizitionat masini din alte tari membre U.E. isi recupereaza in instanta taxa de poluare, eu daca am achizitionat o Dacie Logan second -hand in feb. 2013, pot recupera taxa platita?
Cel mai recent răspuns: SEBI1981 , utilizator 20:52, 11 Martie 2014
Da in instanta.
considerati ca este valabil acelasi motiv ca si in cazul autoturismelor aduse din strainatate, adica pur si simplu ca ordonanta este contrara tratatului?
am discutat cu mai multi avocati, si toti mi-au spus ca nu au jurisprudenta pe aceasata tema si au zis ca nu stiu cum ar putea fi motivata in drept o astfel de cerere ( ce-o fi asta), desi au avut castig de cauza in multe cazuri de recuperare taxa ....dar mereu a fost vb de masini importate.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa pentru emisiile poluante camelia_vlaicu camelia_vlaicu Buna ziua! Pentru o masina, in speta Logan, la prima inmatriculare se mai recupereaza taxa pentru emisiile poluante? Multumesc (vezi toată discuția)
Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)