avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produse comandate on-line - cum se face dovada ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produse comandate on-line - cum se face dovada scrisa?

Buna ziua,

Vreau sa returnez un produs comandat on-line si am citit in lege ca trebuie sa notific in scris vanzatorul de intentia de a il returna. E de ajuns sa il notific prin e-mail sau trebuie sa ii trimit o scrisoare? In caz ca refuza si se ajunge la reclamatii, cum pot sa dovedesc faptul ca l-am notificat in scris si ca am trimis produsul inapoi?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:47, 20 Februarie 2014
Puteti sa-l notificati prin email. Actele de returnare a produsului reprezinta dovada suficienta (posta, curier).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)
Probleme in achizitia a doua laptopuri de pe un magazin on-line Iuliana_V Iuliana_V Miercurea trecuta am achizitionat de la un magazin on-line doua laptopuri Dell Inspiron 7537, Intel Core i7-4510U pana la 3.1 GHz, 15.6″ Full HD Touch ... (vezi toată discuția)
Am comandat online dupa un site robertolo robertolo Buna ziua, Am comandat online un ceas dupa un site. Produsul s-a dovedit a fi un fake, numai ca l-am primit prin curier dupa numele unei persoane fizice, ... (vezi toată discuția)