avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotia ma impiedica sa mai intru in apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotia ma impiedica sa mai intru in apartament

Buna ziua,
Am fost plecat 3 luni in strainatate si cand m-am intors, sotia mea schimbase incuietorile la apartament si mi-a spus ca eu nu mai pot intra acolo. Ea este plecata impreuna cu fetita noastra la mama ei.
Ce se poate intampla daca sparg usa si intru in apartament?

Noi am avut unele discutii contradictorii in aceasta perioada prin telefon,
Cel mai recent răspuns: sbpackard170 , utilizator 17:10, 22 Februarie 2014
Apartamentul a fost cumparat prin credit de la banca, contractul este pe numele sotiei iar eu sunt coplatitor.
Nu am avut alte probleme decat certuri, ultima a fost inainte sa plec, cand ea a tras de mine sa plec din casa (motivul era ca nu a fost de acord sa plec in strainatate). Atunci si eu am impins-o nervos, ea a cazut peste niste scaune, fara sa sufere nici cea mai ica zgarietura sau alte urme de violenta. A chemat politia si m-a reclamat ca am lovit-o si mi-a strigat ca nu mai am ce cauta in apartamentul acela. La intoarcere am gasit incuietoarea schimbata iar eu stau cu chirie intr-o garsoniera. Ma tot gandesc sa sparg usa si sa intru. Nu se pune problema sa fur ceva dar daca ma acuza trebuie sa si dovedeasca. Este o ambitie incrancenata a ei, eu am venit cu ceva bani de acolo si doresc sa raman in familie dar ea nu vrea sa auda de nimic, nici de mediere etc.
Mai avem rate de platit la banca inca vreo 12 ani.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Decat sa va ganditi la prostii ca spargeri de usi, mai bine faceti actiunea de reintegrare. Sincer, sotii au domiciliu comun in afara de cazul in care stabilesc altfel de comun acord, dv. ati cam incalcat termenii unei casatorii. Despartirile astea de luni si ani trebuie hotarate in doi.
Cred ca o astfel de actiune ar dura mult si eu stau cu chirie pana atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra proprietatilor tatalui alexu alexu am 19 ani.parintii sunt divortati si in urma divortului apartamentul a ramas tatalui.el in urma casatoriei cu alta persoana a plecat in italia iar apartamentul ... (vezi toată discuția)
Contract decomodat expirat taraminunilor taraminunilor Locuiesc intr-un apartament care a fost inchiriat de ex-sotia mea inainte sa se casatoreasca cu mine. Acum nu mai este sotia mea ca am divortat. Ea a avut un ... (vezi toată discuția)