avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala in subordinea unei institutii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala in subordinea unei institutii publice

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Cadrul legislativ din tara noastra permite infiintarea unei sucursale tehnice care sa functioneze pe principiile unei societati comerciale care sa fie in subordinea unei institutii publice?Daca nu, ceea ce gandesc si eu, imi puteti spune cauzele?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Institutie in coordonarea alteia magnolia1969 magnolia1969 Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti daca se poate la urmatoarea problema: O institutie (nu pot spune nume) functioneaza in coordonarea stiintifica a unei ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Sun angajata unei sucursale a unei societati mame straine. Am semnat un contract si sunt obligata sa deschid puncte de lucru in tara. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare firma sau punct de lucru (persoana juridica straina) cosminbarbu cosminbarbu Buna ziua, As avea si eu o intrebare. O persoana juridica straina care doreste sa-si extinda afacerea in Romania cum ar fi mai bine sa procedeze, sa-si ... (vezi toată discuția)