avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fise de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fise de post

Buna ziua
Am nevoie de fisa de post pentru sef statie Peco. Am cautat pe net, dar nu am gasit decat cu plata. Va rog sa-mi spuneti daca pot descarca de undeva free aceasta fisa de post.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 20 Februarie 2014
Responsabilitati:
- Asigura supravegherea zonei de lucru in timpul descarcari combustibilului si participa la efectiv la descarcarea cisternei, prin verificrea sigiliilor, a calitati carburantului, a prezentei apei in produs, si completarea fisei de descarcare cu date corespunzatoare descarcarii ( densitatii, masuratori rezervor) - conform prevederii procedurii Rompetrol
- Intocmeste comenzi de produse ( carburanti sau marfa magazin) cu respectarea stricta a procedurilor Rompetrol
- Preia marfurile de la furnizori inpreuna cu facturile prezentate la livrare dar cu raportare stricta la comenzile inregistrate catre acesti furnizori. Verifica atat calitatea cat si cantitatea produselor cuprinse in documentele de livrare
- sesiseaza seful de statie sau shop supervisor-ul daca produsele pot fi acceptate sau respinse, in conformitate cu standardele de calitate ale produselor ( carburanti sau marfa in magazin)
- Asigura masurarea stocurilor din rezervoarele cu produse petroliere la fiecare inchidere de zi si ori de cate ori este nevoie, precum si citirea contorilor pompelor la inchiderea de luna
- Asigura intocmirea NIR -urilor, verifica daca preturile corespund sau nu si le inlocuieste pe cele care nu mai corespund
- Verifica termenele de valabilitate ale marfurilor, si previne atingerea termenelor de expirare pentru marfa din stoc.
- Urmareste zilnic situatia stocurilor si a vanzarilor si intocmeste rapoarte centralizate pentru departamentele centrale
- Participa la efectuarea inventarelor de schimbare de tura, lunare si anuale, si asigura ca numararea sa se faca corect
- Asigura numararea cash-ului incasat din vanzarea de produse petroliere cat si a produselor din magazin si raspunde pentru depunerea incasarilor
- Intocmeste corect monetarele si registru de casa, precum si facturile fiscale si chitantele aferente
- Realizeaza inchiderea de schimb si zi in sistemul informatic specific statiei de distributie carburanti
- Verifica, dispune si raspunde de masurile luate pentru mentinerea starii de curatenie si organizare a spatiilor de expunere si depozitare, la standardele impuse de companie.
- In lipsa sefului de statie, indeplineste toate responsabilitatile care ii revin acestuia cu privire la personal si asigura circuitul documentelor de raportare si evidenta a statiei
- Ofera instructiuni, indrumari clare in momentul delegarii sarcinilor, folosind delegarea corect si eficient corespunzator pozitiei si nivelului de autoritate pe care il detine
- Cunoaste si asigura prelucrarea si aplicarea normelor specifice P.S.I. si Protectia Muncii de catre personalul din subordine
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post spalator vehicule cor 91 42 01 nadia_odagiu nadia_odagiu Buna seara! Sunt interesat de fisa postului pentru urmatoarele calificari: - spalator vehicule - administrator spalatorie auto Va ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru vinzatori mih1977 mih1977 buna seara. va rog sa-mi trimiteti si mie fisa postului pentru vinzatori . (vezi toată discuția)
Magazin online autorizatii necesare barbatescu elena barbatescu elena Buna ziua, as vrea, daca ma puteti lamuri va rog frumos, pt un mic magazin online de produse naturale( alimente toate ambalate, cosmetice, detergenti)ce imi ... (vezi toată discuția)