avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate cere partajarea unui cont bancar ?
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate cere partajarea unui cont bancar ?

am un debitor si sotia acestuia.am o hotarare definitiva si irevocabila in care debitorul e obligat la plata unei pensii de intretinere.debitorul a solicitat firmei angajatoare care isi are sediul intr-o alta tara ce nu face parte din uniunea europeana sa ii vireze drepturile salariale in contul sotiei, el avand blocate de executor toate conturile deschise pe numele sau.
nu detine alte bunuri mobile si imobile si nici alte bunuri comune.exista doar un cont al sotiei in care sunt virati banii lui.se poate cere in instanta partajarea contului sotiei pentru a recupera pensia datorata de sotul acesteia?

Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 09:45, 5 Martie 2014
Cu plangere penala si aceleasi dovezi ca incaseaza bani ati incercat?
da...sunt nevinovati.urmeaza sa ma adresez instantei.
:"fiind audiata aceasta a declarat ca din anul 2012 invinuitul a hotarat ca veniturile realizate de acesta sa fie virate direct in contul sau de credit bancar, avand in vedere ca este plecat in strainatate la diferite per de timp, fiind astfel mai simpla gestionarea banilor;de asemenea, aceasta a mentiononat ac ea este cea care achita pensie minorei atat cat ii spune sotul sau.in urma analizarii tuturor probelor...bla..bla...fapta nu exista."
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2014
desirelia75, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
executorul a facut demersurile necesare debitorul nu are nimic pe numele sau.s-au solicitat toate documentele de care vorbiti si aceasta este realitatea.
executorul nu are competenta ptr a trimite adresa de infiintare a popririi angajatorului strain.firma intermediara din romania mentioneaza clar ca nu ea este angajator si nu ea achita sumele de bani.prin ei doar sunt semnate niste contracte ptr angajatorul strain.
angajatorul strain chiar vireaza acei bani in contul sotiei mentionand ca sunt ptr respectivul si ii da numele si ca reprezinta salariu ptr luna x de la angajatorul firma straina.extrasul de cont al sotiei exista la dosarul cauzei, pe langa aceasta existand si declaratia ei prin care recunoaste aceste aspecte.
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2014
desirelia75, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Executarea unui cont al unei terte persoane in vederea recuperarii pensiei de intretinere minor desirelia75 desirelia75 cum se poate actiona in instanta in urmatoarea situatie: -fostul sot obligat la plata pensiei de intretinere minor in cuantum de 25%din venitul net lunar isi ... (vezi toată discuția)
Pot cere revizuirea unei hotarari daca ... desirelia75 desirelia75 am o hotarare irevocabila in care se spune ca paratul e obligat la palta pensiei de intretinere de 25% din veniturile nete lunare. veniturile acestuia sunt ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu o societate comerciala ce nu vireaza o treime din salarul unui angajat dupa ce se infiinteaza poprirea? marioaramuntean marioaramuntean Am infiintat o poprire la un debitor pentru amenzi la societatea unde lucreaza. Patronul societatii a virat o treime din salariul angajatului pe o perioada de ... (vezi toată discuția)