avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Flagrant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Flagrant

Buna seara.Astazi sotului meu i-a fost facut flagrant de catre organele de politie in urma cumpararii unui telefon de la o casa de amanet.Telefonul a fost furat de catre cel care l-a amanetat,iar proprietarul casei de amanet l-a vandut mai departe sotului meu.I-a fost confiscat si un telefon de-al meu totodata,care se afla in masina,deoarece nu am acte la el.Ne-au asigurat ca tot ce s-a confiscat ni se va inapoia.Proprietarului casei de amanet i s-a confiscat toata marfa insa problema este cum ne recuperam eu si sotul meu telefoanele?Va rog sa ma luminati si pe mine pentru ca,chiar nu stiu cum sa procedez!

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez aurul furat,dus la amanet? nycoleta81 nycoleta81 am fost jefuita in propria casa de unde mi-a fost furat aurul in timp ce dormeam.curios hotul a fost prins dar a amanetat tot aurul la case de amanet.politia ... (vezi toată discuția)
Telefoane furate confiscate. neîncheiere proces verbal de ridicare. dumutaadrianred dumutaadrianred O persoana care a cumparat 2 telefoane furate. El nu a stiut ca sunt furate. Vine politia la el acasa si la prietena lui, sa ridice telefoanele cumparate de ... (vezi toată discuția)