avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoastere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoastere minor

buna ziua
as dori sa intreb ce actiune legala trebuie facuta pentru recunoasterea unui minor de catrea tatal natural.

sumar: am fost despartita in fapt de sot 7 ani , timp in care a refuzat sa se prezinte la procesul de divort. In aceasta perioada am dat nastere unui copil care poarta numele sotului. Am finalizat procesul de divort in sfarsit si as dori sa stiu ce actiune trebuie intreprinsa in continuare pentru recunoasterea copilului de catre tatal biologic.
va multumesc antcipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:12, 22 Februarie 2014
Ce varsta are copilul exact?
Copilul are 7 ani.
Va multumesc
Va trebui sa actionati in instanta in numele copilului pt tagada de paternitate. Tot cu fostul sot va judecati, abia apoi cand tatal va fi inlaturat, tatal biologic il poate recunoaste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al cui nume il va purta copilul conceput cu un alt barbat, altul decat sotul mamei? T-cTc-T T-cTc-T Daca o persoana este in divort si locuieste cu altcineva [b][u]fiind si insarcinata cu persoana cu care locuieste[/u][/b] ce nume va purta copilul in cazul in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil SuzyCat SuzyCat Am o mare problema.Cum se poate ca o femeie sa faca copil in timpul casatoriei cu un alt barbat si acesta sa trebuiasca trecut pe numele actualului sot.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii ContSters223629 ContSters223629 buna ziua. as dori, prin amabilitatea dvs, sa aflu raspunsul la urmatoarea intrebare: sunt casatorita, despartita in fapt de mai multe luni. am conceput un ... (vezi toată discuția)