avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii la infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii la infiintare pfa

Buna seara,ma poate ajuta cineva? Doresc a-mi deschide un pfa pe curatenie si cel mai mult ma impiedica faptul ca nu stiu ce autorizatii imi trebuiesc. Ma puteti ajuta? Aici intra si o spalatorie auto. Va multumesc#-o
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: laurentiucostel79 , utilizator 20:34, 25 Februarie 2014
Pentru spalatorie auto aveti nevoie de autorizatie de mediu.
aveti ideie cit costa aceasta autorizatie?va multumesc
o alta intrebare ,daca am lucrat in servicii de curatenie pot deschide un pfa pe acelasi profil si sa asociez cu spalatoria?cu respect va multumesc
Taxa pentru autorizatie este de 500 lei. La aceasta se mai adauga 40-60 lei anunt publicitar, 250-400 lei elaborarea documentatiei (daca nu o faceti singura), diverse tarife pentru contractul de salubritate, preluare deseuri.
dar daca am lucrat pe profil de curatenie pot deschide pfa-ul?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instructor auto cu autorizatie pfa bebe_aso07 bebe_aso07 Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ......pentru a profesa ca instructor auto cu autorizatie PFA este obligatoriu sa fi lucrat ca instructor (angajat) la ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma administrator sau asociat imputernicit,....etc? ContSters81838 ContSters81838 In primul rand salutare tuturor As vrea sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema: Eu sunt administratorul unei societati srl in care detin 98% ... (vezi toată discuția)
Demersuri infiintare firma curatenie popescuconstanta popescuconstanta buna dimineata, va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la demersurile ce trebuiesc facute pentru deschiderea unei firme care are ca activitate ... (vezi toată discuția)