avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot folosi mailurile ca proba intr-un proces civil?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot folosi mailurile ca proba intr-un proces civil?

Sunt angajata la o societate, si am mail de firma, cu adresa personalizata, ca de exemplu numele.meu@numele.firmei.ro

Pot folosi ca proba intr-un proces civil, mailurile primite pe respectiva adresa de mail?
Daca da, cum, si care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 10:28, 21 Februarie 2014
Buna seara!

Sigur ca le puteti folosi. Le printati si le depuneti o data cu celelalte inscrisuri.

Cu stima.
Multumesc

Dar cineva imi spunea ca mai nou, trebuie pe orice inscris, sa scriem "conform cu originalul", si sa avem asupra noastra originalul in sala de judecata.

In cazul unui mail, ce e de facut?
Sa am asupra mea un laptop sau smartphone ca sa ma loghez in mail si sa arat originalul instantei?
Altfel nu prea vad cum pot avea asupra mea originalul.
Buna ziua!

Puneti "conform cu originalul" pe mailurile printate. Nu e nevoie sa aduceti laptopul. Instanta le va admite asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mail dovada in instanta? maaarissa maaarissa Buna ziua, Sunt intr-un conflict de munca,la al 3-lea termen iar paratul(societatea la care am lucrat) a trimis azi la tribunal,o nota scrisa prin care ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise- posibilitate depunere inscris nou lonita lonita Buna ziua. Doresc sa stiu daca la concluziile scrise pe care le depun in instanta pot anexa un inscris, sau care este forma prin care sa pot prezenta un ... (vezi toată discuția)
Lamurire urgent !- proba cu inscrisuri goe1973 goe1973 Am avut la proces proba cu interogatoriu(stabilire program vizita minor) dupa care Judele a cerut o evaluare psihologica a minorului(11 ani) deoarece fosta ... (vezi toată discuția)