avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamurire urgent !- proba cu inscrisuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamurire urgent !- proba cu inscrisuri

Am avut la proces proba cu interogatoriu(stabilire program vizita minor) dupa care Judele a cerut o evaluare psihologica a minorului(11 ani) deoarece fosta sotie a zis ca ii e teama de mine copilului,ceea ce nu e adevarat.
Cum sa procedez sa dau la Jude sau sa pun in dosar in ziua procesului ceea ce mi-a scris fosta sotie de pe mailul copilului :"nu te-am iubit niciodata ,mi-am facut doar interesul cu tine,esti un nimic ca barbat(niste cuvinte cu beep) etc etc ceea ce a bulversat copilul (cand a citit acestea).Doresc ca psihologul sa cunoasca aceste epistole cu jigniri la adresa tatalui copilului care l-au emotionat.
Pot sa pun aceste mailuri cu adresa la care sa le anexez sau le depun singure?
Le pot da la Jude sau pun sa intrebe Judele pe parata(fosta sotie) de ce simte nevoia sa faca asta in fata copilului sau de pe mailul copilului????
Astept cu nerabdare raspunsul dvs !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:46, 5 Aprilie 2014
Puteti depune la dosar orice inscrisuri care va ajuta in solutionarea favoraabila a dosarului.
Le puteti depune cu o cerere in care sa faceti referire la cele scrise in mail si sa le atasati.
Si eu sunt de parare ca puteti uza de inscrisuri desi legea va impunea sa depuneti pana la un anumit termen toate inscrisurile de care va folositi.

Este posibil sa aveti probleme de ordin procedural in instanta.
Va multumesc pentru raspunsuri !
Depinde foarte mult in ce moment procesual a rezultat necesitatea depunerii inscrisurilor dar oricum dreptul de a depune il aveti in opinia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare psihologica minor goe1973 goe1973 Am avut saptamana trecuta proces pentru stabilire program vizita minor.A fost totul in favoarea mea dar fosta sotie a cerut o amanare pentru a evaluare ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi ContSters230320 ContSters230320 Buna ziua.Am incheiat procesul de divort unde fostul sot are un program de vizita stabilit,problema este ca baiatul in varsta de aproape 9 ani nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare de incredintare a minorului,fara casatoria parintilor alina76ds alina76ds buna seara,am un copil de 3 ani,pe care-l cresc singura de 2 ani si8 luni.nefiind casatoriti,tatal copilului nu-i plateste pensie alimentara,neavand nici un ... (vezi toată discuția)