avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evaluare psihologica minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evaluare psihologica minor

Am avut saptamana trecuta proces pentru stabilire program vizita minor.A fost totul in favoarea mea dar fosta sotie a cerut o amanare pentru a evaluare psihologica a minorului spunand ca minorul are o frica de mine ceea ce nu e adevarat.Ce pot sa fac ca sa nu ma trezesc cu o evaluare care nu e adevarata?
mULTUMESC CELOR CARE RASPUND
Cel mai recent răspuns: goe1973 , utilizator 16:22, 12 Martie 2014
Stati linistit! totul se raporteaza la copil. sau cum mama are varianta ei, si dvs. o aveti pe-a dvs.
Adica sa merg si eu cu copilul la alt psiholog?
Depinde ce a decis instanta, ce fel de evaluare sa se faca, de catre cine...
Instanta i-a facut mai multe observatii fostei sotii:
1 de ce nu apreciaza ca imi caut copilul si merg cu cadouri la copil indiferent de valoarea lor?
2 de ce m-a balacarit la deschidere de an cand am fost si eu ca dealtfel in fiecare an iar ras-
-punsul a fost:nu m-am anuntat ! D-na Jude a zis ca nu e posibil asa pretentii si trebuie sa
imi dea si mie un drept de vizita.
3 de ce ma cearta in fata copilului?
4 la interogatoriu s-a incurcat urat de tot si s-a contrazis
etc etc etc
Dupa toate acestea a cerut instantei sa mearga cu copilul la psiholog ca e timid si are o teama crede ea ca din cauza mea.D-na Jude i-a acceptat si asta.Acum nu stiu daca se fac sau nu aceste evaluari psihologice "pe bune",asta e teama mea !
Multumesc pentru amabilitatea dvs de a va irosi timpul pentru mine.
Cred ca va faceti griji in mod inutil si exagerati putin! :) din ce spuneti mai sus, poate copilul e timid si din cauza mamei?!

Alte discuții în legătură

Lamurire urgent !- proba cu inscrisuri goe1973 goe1973 Am avut la proces proba cu interogatoriu(stabilire program vizita minor) dupa care Judele a cerut o evaluare psihologica a minorului(11 ani) deoarece fosta ... (vezi toată discuția)
Încredințarea minorului aancate aancate M-am recăsătorit cu altcineva după 7 ani de singurătate si o perioada a fost bine până când mama l-am dat afară pe soțul meu deoarece fata mea spune ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, domiciliu la mama, partaj nefinalizat, copil traumatizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)