avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evaluare psihologica minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evaluare psihologica minor

Am avut saptamana trecuta proces pentru stabilire program vizita minor.A fost totul in favoarea mea dar fosta sotie a cerut o amanare pentru a evaluare psihologica a minorului spunand ca minorul are o frica de mine ceea ce nu e adevarat.Ce pot sa fac ca sa nu ma trezesc cu o evaluare care nu e adevarata?
mULTUMESC CELOR CARE RASPUND
Cel mai recent răspuns: goe1973 , utilizator 16:22, 12 Martie 2014
Copilul nici macar nu e timid,de frica de mine nici nu poate fi vorba.Sunt niste gaselnite ale fostei sotii,de aceea ma tem de o evaluare care nu e reala si nu stiu ce as putea sa fac.
AVLIL a scris:

Depinde ce a decis instanta, ce fel de evaluare sa se faca, de catre cine...

Instanta a spus sa mearga fosta sotie cu copilul la un psiholog pentru "evaluare psihologica" deoarece este timid si fricos.Oare in ce consta acea evaluare psihologica?In mod normal ar fi trebuit sa mergem impreuna dar bineinteles ca nu vrea sa merg si eu acolo.
Domnule, ma intereseaza ce scrie in incheierea instantei, ca aq decis evaluarea pricep, nu pricep cum anume EXACT a dispus asta...
Vedeti in dosar cuvintele exacte si daca ni le spuneti va dam o idee de ce ar putea insemna.
AVLIL a scris:

Domnule, ma intereseaza ce scrie in incheierea instantei, ca aq decis evaluarea pricep, nu pricep cum anume EXACT a dispus asta...
Vedeti in dosar cuvintele exacte si daca ni le spuneti va dam o idee de ce ar putea insemna.

in portal am citit:se amana pentru evaluare psihologica
in sala fosta sotie a spus ca minorul e timid si nu vrea sa il lase doar cu mine sa se vada fara a fi si ea prezenta,Atunci d Jude i-a spus sa mearga sa faca o evaluare psihologica a minorului sau daca nu are bani sa mearga la un psiholog de la primaria sect 5 care e gratuit.
Cam asa s-a spus.Multumesc din suflet !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire urgent !- proba cu inscrisuri goe1973 goe1973 Am avut la proces proba cu interogatoriu(stabilire program vizita minor) dupa care Judele a cerut o evaluare psihologica a minorului(11 ani) deoarece fosta ... (vezi toată discuția)
Încredințarea minorului aancate aancate M-am recăsătorit cu altcineva după 7 ani de singurătate si o perioada a fost bine până când mama l-am dat afară pe soțul meu deoarece fata mea spune ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, domiciliu la mama, partaj nefinalizat, copil traumatizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)