buna ziua
am si eu o intrebare sunt asociat unic la un srl sunt angajata cu cim pe postul de director general si am un magazin cu haine momentan nu am angajat si lucrez eu in acest magazin ideea este daca cei de la itm se pot lega de faptul ca eu vand in magazin si pe usa am un orar de 9ore. va multumesc
Teoretic, da. Practic ar trebui sa dovedeasca intelegere, avand in vedere ca este vorba de aceasi persoana, vanzator si director. In situatia in care veti angaja o vanzatoare tineti cont ca programul afisat sa nu incalce codul muncii ( durata programului zilnic, compensarea orelor suplimentare si din din zilele nelucratoare, etc).
In cazul in care Dvs. sunteti numita administrator al societatii, aceasta problema ar fi rezolvata.
Programul de 9 ore trebuie sa corespunda cu programul de functionare anuntat si inscris in autorizatia de functionare.
multumesc pt raspuns... eu va mentionam ca am un program de noua ore si sunt doar eu angajata si da stiu ca in codul munci nu sunt reglementate 9 ore tocmai de aceea am pus acesta intrebare daca in calitate de administrator poti sa faci orice in firma ta... nu? :D