avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registre pentru contabilitate PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registre pentru contabilitate PFA

Buna ziua!
As dori sa stiu ce acte/registre trebuiesc completate pt contabilitate pfa? Adica, cum pot tine singura contabilitatea?
Este vorba de un pfa cu caen 4781, o taraba intr-o piata, unde se vand legume cumparate de la firme sau producatori.Pfa-ul este incadrat la norma de venit.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2014
andreea.io, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:20, 21 Februarie 2014
La norma de venit aveti obligatia completarii partii din Registrul-jurnal de incasari si plati referitoare la incasari.
Trebuie sa va cumparati registrul jurnal de incasari si plati, il vizati la inspectorul fiscal de care apartineti si apoi, pentru ca ati optat sa va impoziteze pe norma de venit, completati doar la sectiunea de incasari.
Mai trebuie sa va achizitionati registrul inventar si registrul unic de control.
Marfa o cumparati cu factura si intocmiti nir la fiecare factura.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit platitor de tva mflorin81 mflorin81 Buna seara, Sunt PFA norma de venit platitor de TVA . 1. Registru jurnal vanzari si cumparari se poate tine pe calculator (xls) sau trebuie registre ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru lucru manual crosetafermecata crosetafermecata Buna ziua... ce implica un PFA ptr crosetat? am nevoie de curs, de certificare? cat ma costa sa deschid un PFA si imi trebuie contabil? daca nu deschid nimic ... (vezi toată discuția)
Vanzare la taraba de legume - fructe ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, vrem sa deschidem o taraba de legume - fructe in piata( PFA, neplatitor de TVA), ce declaratii trebuie depuse la finante, ce registre trebuie sa ... (vezi toată discuția)