avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de comodat si contractele pentru utilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de comodat si contractele pentru utilitati

spatiul de locuit dat in folosinta gratuita printr-un contractul de comodat, intre doua persoane fizice, autentificat la notar, poate fi inchiriat de catre comodatar ( cu acordul comodantului) unei persoane juridice ca spatiu de firma?
daca DA: cum se platesc utilitatile (gaz, apa, electricitate, etc...) de catre persoana juridica care a inchiriat daca acestea raman pe numele proprietarului, respectiv comodantului ?
Se poate, iar utilitatile se vor plati in functie de cum anume va intelegeti prin contract. Aveti grija ca unele terife difera pebtru persoane juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ContSters146176 ContSters146176 gazda copiilor mei le a spus ca le face un contract de comodat,va intreb ; copii mei vor plati toate utilitatiile apa gaz,curent,impozit,datorii,in afara de ... (vezi toată discuția)
Cladire a unei persoane fizice utilizata de o persoana juridica svarga svarga O persoana juridica are in utilizare o cladire proprietate a unei persoane fizice in baza unui contract de comodat. Se poate specifica in contractul de ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ady09 ady09 buna ziua, va rog o informatie in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)