avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie pentru completarea numelui, scris fara toate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie pentru completarea numelui, scris fara toate prenumele intro hotarare judecatoreasca, folosita pt. obtinerea unui titlu de proprietate.

Imi trebuie o solutie pentru urmatorul caz:
Acum peste 10 ani, am obtinut, impreuna cu sora mea, o hotarare judecatoreasca la tribunal, prin care am obtinut dreptul de a revendica un teren extravilan, deoarece primaria sustinea ca nu ne-am incadrat in termen. In baza acelei hotarari s-a emis un titlu de proprietate pe numele amandorura. Din pacate, la acea data, nu ne-am dat seama ca hotararea nu continea numele meu complet, respectiv continea doar un prenume, eu avand trei.
Din aceasta cauza titlul a fost emis tot cu numele meu incomplet. Am realizat acest lucru cand am vrut sa vindem terenul. Am incercat sa rezolv aceasta situatie, facand un recurs la tribunalul care a emis hotararea pentru indreptare eroare materiala (legea imi permitea acest lucru si acum), dar rezultatul a fost o hotarare irevocabila, nefavorabila, deoarece s-a considerat ca documentele din dosar nu indreptateau acest lucru. Ce pot face in aceasta situatie ca sa corectez titlul de proprietate sau sa rezolv problema? Pot face un nou proces, sau ce ? Va multumesc!
Nu ati intabulat pana acum?
ba da, dar notarul la care am fost a zis ca nu esuficient din punctul lui de vedere
Depinde si de datele din hotarare, ati putea face o actiune in constatare. Mergeti la inca un notar pentru o a doua opinie, nu strica niciodata. Nu stiu ce anume era in hotarare, daca era vreun CNP al dv. pe undeva, alte date de identificare... totusi, la biroul de CF ati spus ca a fost ok, asa incat... sunt solutii contradictorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparere teren cand actele proprietarului sunt cu probleme georgianaflorina georgianaflorina Buna ziua. Am gasit pe cineva care vinde un teren. Am ajuns la notar, dar acolo s-a descoperit o greseala pe titlul de proprietate - numele fostului proprietar ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate alex333 alex333 Sunt proprietarul unui teren in Telorman, am pierdut titlul de proprietate eliberat in 1991 si acum a venit o persoanacu acelasi nume ca al meu (inclusiv ... (vezi toată discuția)
Partaj titlu de proprietate DA2011 DA2011 Buna ziua In 1988 am cumparat partea care ii revenea unchiului meu din mostenirea bunicilor mei(o casa la tara si terenul ... (vezi toată discuția)