Imi trebuie o solutie pentru urmatorul caz:
Acum peste 10 ani, am obtinut, impreuna cu sora mea, o hotarare judecatoreasca la tribunal, prin care am obtinut dreptul de a revendica un teren extravilan, deoarece primaria sustinea ca nu ne-am incadrat in termen. In baza acelei hotarari s-a emis un titlu de proprietate pe numele amandorura. Din pacate, la acea data, nu ne-am dat seama ca hotararea nu continea numele meu complet, respectiv continea doar un prenume, eu avand trei.
Din aceasta cauza titlul a fost emis tot cu numele meu incomplet. Am realizat acest lucru cand am vrut sa vindem terenul. Am incercat sa rezolv aceasta situatie, facand un recurs la tribunalul care a emis hotararea pentru indreptare eroare materiala (legea imi permitea acest lucru si acum), dar rezultatul a fost o hotarare irevocabila, nefavorabila, deoarece s-a considerat ca documentele din dosar nu indreptateau acest lucru. Ce pot face in aceasta situatie ca sa corectez titlul de proprietate sau sa rezolv problema? Pot face un nou proces, sau ce ? Va multumesc!
Depinde si de datele din hotarare, ati putea face o actiune in constatare. Mergeti la inca un notar pentru o a doua opinie, nu strica niciodata. Nu stiu ce anume era in hotarare, daca era vreun CNP al dv. pe undeva, alte date de identificare... totusi, la biroul de CF ati spus ca a fost ok, asa incat... sunt solutii contradictorii.